© 2018 EducaVisualBelgium

Laatst bijgewerkt : 7 februari, 2019

Je kan nu een afspraak maken voor een gratis test van je persoonlijk aangepaste Perzona matras bij LIMADAComfort

Maak je afspraak

STAP 3, TEST JOUW PERSOONLIJK GECONFIGUREEERD MATRAS


Op één van de demonstratie bedden wordt dan aan de hand van de zojuist van jouw gemaakte MyProfile de juiste ondersteuning ingesteld en kan je ter plekke ervaren wat het is om op een Perzona bed te slapen die aan de hand van jouw profiel is samengesteld.


Je kunt aan de kleur van de lichtzuilen zien hoe stevig of zacht de berekende ondersteuning word uitgevoerd.


Is het jouw keuze om een Perzona matras te bestellen dan sturen wij jouw profiel, zonder persoonlijke gegevens, door naar de fabriek waarna jouw persoonlijke matras wordt samengesteld.             Zo simpel als 1-2-3  

Welkom in de Perzona 3D MyProfile ruimte bij

 LIMADA Comfort

 

STAP 2. PROFILERINGNa de video opnames start een krachtige computer met het berekenen van het profiel uit de opgenomen contouren. Nadat het profiel (jouw profiel) is geanalyseerd en gereconstrueerd worden de waardes voor de lokale ondersteuning’s tubes berekend.

Tijd om naar stap 3 te gaan.


O ja, de hierboven afgebeelde Apple ][ uit juni 1977 zou de gevraagde taken in MyProfile kunnen uitvoeren.

Maar ja, wij kunnen heden ten dage niet te lang op de resultaten wachten en dus hebben wij een snelle  modernere PC geïnstalleerd.

2

1. POSITIE EN OPNAME


Het positioneren van het lichaam.

Plaats je lichaam met de benen lichtjes gespreid en de armen langs het lichaam zodanig dat de witte stip in het midden van de groene cirkel staat. Volg de instructies van de MyProfile assistent.

Breng beiden armen langzaam naar horizontaal. De opname start en op het scherm kan je volgen welke contour wordt opgenomen. Er wordt een tweede opname frontaal gemaakt met de armen langs het lichaam. Draai dan een kwartslag naar links en de 3e, laatste opname wordt gemaakt.

 

Klaar! Je 3D profilering is opgenomen.

1


    Bij                          kan je GRATIS een persoonlijk 3D MyProfile laten maken in maar 2 minuutje's.De procedure bestaat 3 eenvoudige stappen te weten;


  • 1  Je lichaam positioneren, twee frontale en een zijwaartse video opname maken in minder dan 2 minuten.
  • 2  De computer berekend uit de gemaakte opnames jouw profiel.
  • 3  Jouw ondersteuning's profiel in één van de twee testbedden programmeren en jouw je persoonlijke     ondersteuning te laten testen.

Welkom in de Perzona 3D MyProfile ruimte bij

 LIMADAComfort

LIMADAComfort